Glasovima 13 prisutnih delegata za novog predsjednika Udruženja klubova FSCG – Jug izabran je Nenad Malosvar koji će ovu funkciju obavljati u mandatnom periodu 2021-2025. Drugi kandidat u izbornoj trci za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Jug Mihailo Đurović dobio je glasove 11 prisutnih delegata, dok je jedan delegat bio uzdržan.

Novoizabrani predsjednik Udruženja klubova FSCG – Jug zahvalio se delegatima na podršci u izbornoj trci uz naglasak da će tokom njegovog mandata biti komunikacija sa klubovima i Fudbalskim savezom.

- Zahvalio bih se svim prisutnim delegatima, posebno onima koji su mi dali glas. Biću predstavnik svih klubova južne regije i pomoći ću im oko komunikacije sa Savezom, bitisanjem i funksionisanjem na svakodnevnom nivou. Konstantna komunikacija sa klubovima i Savezom biće u centru mog angažovanja tokom narednog mandatnog perioda, rekao je novizabrani predsjednik Udruženja Nenad Maslovar.  

Predsjednik Dejan Savićević čestitao je izbor Nenadu Maslovaru i izrazio nadu da će saradnja sa Udruženjem u budućem periodu biti na visokom nivou.

- Koristim priliku da čestitam Nenadu Maslovaru izbor za predsjednika Udruženja i ujedno izrazim nadu da ćemo u vremenu koje je pred nama imati saradnju na visokom nivou. Siguran sam da će predsjednik, njegovi saradnici i organi Udruženja biti maksimalno posvećeni obavezama koje su pred njima i da će iste biti u potpunosti ispunjene. Fudbalski savez će biti na usluzi klubovima sa juga naše zemlje i učiniće sve što je moguće da se dodatno unaprijede uslovi za bavljenje fudbalom kako bi u budućnosti nove generacije igrača i igračica što kvalitetnije obavljali trenažni proces i odigravali takmičarske mečeve. Nadam se da će lokalne samouprave gradova na jugu Crne Gore pokazati veće interesovanje za unaprijeđenje fudbalske infrastrukture za šta će u Fudbalskom savezu imati odgovornog i predanog partnera, rekao je predsjendik Savićević.